En dag i Mérida

Under navnet Emerita Augusta (som betyr Augustus‘ veteraner) ble byen Mérida grunnlagt i år 25 før Kristus av pensjonerte, romerske soldater. Her er flere bevarte monumenter fra romertiden enn noe annet sted i Spania.

En svært varm opplevelse å gå rundt midt på dagen i Mérida. Etter å ha sjekket inn på dette lekre hotellet i god gammel stil,

gikk vi ut for å se byen. Vi rakk en tur ut for lunsj før siestaen startet. I denne delen av Spania tar de siestaen på alvor. Det aller meste er stengt og gatene blir folketomme.

 

Årsaken til at vi er på denne kanten av Spania akkurat disse dagene er konserten med Pastora Soler i det gamle Amfiteatro Romano de Mérida
Pastora Soler Mérida 31.agosto 2018-2
Anfteatro Romano de Mérida

Konserten starter 22:15 i kveld så bilder fra dette legger vi ut i morgen 

 

5 kommentarer om “En dag i Mérida

  1. Kos dere masse på konsert i kveld. Scenen og omgivelsene ser helt magisk ut. Dette blir en utrolig bra kveld. Håper du får tatt en liten filmsnutt hvis det er lov. Gleder meg til å se oppdatering i morgen. Her hjemme er det litt stille idag. Benjamin er på tur med Fritidsklubben til Tusenfryd. Joakim spiller med nye venner fra klassen. Innkjøringen på ny ungdomsskole har gått veldig fint. Litt mer lekser, men den første uken har gått bra. Mor og far var på kino igår og fikk sett Skjelvet på premieredagen. Det var gått å få en liten kveldsdate 😍. Neste helg skal Amine på politisk tur til Stavanger og jeg en tur med jobben til Tønsberg . Hils Urvan masse fra oss. Store klemmer fra oss alle.

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s