Recoleta – Casa Rosada – San Telmo

Dagen har gått med til å få med seg de store tingene, de vi alle leser om fra Buenos Aires. Første stopp ble nok likevel viet oss selv – egosentriske som vi er. Vi presenterer

The Urban Theme!

Etter dette går vi videre ned mot kirkegården Recoleta, mest kjent for å være siste hvilested for familien Duarte, Eva Perón inkludert. Her var vi ikke alene. Mange for å se på den mest kjente graven mens andre (som oss selv) gikk rundt og fikk med oss hvor stort det er for noen å gi det siste hvilestedet mye pomp og prakt.

I en park utenfor kirkegården tok vi bilder av noe vi tror er det videste/bredeste treet vi har sett. Det var montert støtter på sidene for å holde oppe de tykke grenene som hadde spredd seg utover i alle retninger. Urban måtte selvsagt leke seg med å henge i en av grenene!

Enormt tre Recoleta 01Enormt tre Recoleta 02- Urban henger i grenen

Neste stopp på byvandringen var Casa Rosada, presidentens hovedsete. Klikk på huset for et større bilde.Casa Rosada på Plaza de Mayo

Siste stopp for dagens tur var det idylliske San Telmo. Litt hippie preg over denne bydelen. Second hand er vel muligens et stikkord.

Vi hadde plass for en lunsj og valgte Mercado San Telmo – et gammelt marked med fasaden beholdt og inventaret fornyet (på en gammel måte). Absolutt verdt å se + at maten var god!

Magen ble fornøyd med inntaket og beina var slitne. Tid for en tur hjem og avslapping. Litt solbrente var vi også blitt selv om vi smurte oss før vi gikk på tur (Per var spesielt gjerrig med solkremen – noe som straffet seg).

Metroen (Subte) i Buenos Aires har vi aldri prøvd tidligere så nå var tiden inne. Et kort måtte kjøpes i billettluken og fylles med valgt antall reiser. Metro i Buenos Aires er billig, NOK 3,- pr person😀

2 kommentarer om “Recoleta – Casa Rosada – San Telmo

  1. Alt ser helt fantastisk ut. Jeg blir varm i hele kroppen av p se på bildene. Treet imponerte meg. Godt Urban ikke ville leke mer og klatret oppover i høyden 😅. Dere må bare nyte-nyte-nyte 😎. Hilsen fra Lørenskog som de siste dagene har hat ned mit minus 20 grader og masse snøfall 😱.

    Prøver å legg med et bilde, som ikke ser ut til å funke 🧐

    IMG_1120.HEIC

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s