Montevideo, Uruguay

I går fortsatte vi vårt eventyrlige år med et 4 dagers besøk i Montevideo. Siden fly og båt hadde samme pris valgte vi den lynraske fergen Francisco fra Buquebus. Ferden over fra Buenos Aires tok 2 timer og 15 minutter. Både raskt og komfortabelt. Forskjellen mellom turistklasse og 1.klasse var marginal så vi valgte det beste.

Selv om avstanden er relativ kort bruker man nesten en hel dag på reise. Vi dro fra hotellet i Buenos Aires 13:00 og sjekket inn på hotellet i Montevideo 20:30. Etter utpakking brukte vi kort tid for å finne en nærliggende restaurant, El Fogón, som viste seg å være et svært godt valg. Ekte Uruguayansk Parilla.

Dagen i dag har gått med til å gjøre oss kjent med de sentrale delene av byen. Vi har vært her en gang tidligere. Mange år siden og med et ukomfortabelt høstklima (april). Alt blir veldig mye bedre med sol og varmt vær. Inn i mellom fikk vi også tid til en liten shoppingtur – Urban trengte solbriller og det måtte vi jo gjøre noe med på Punta Carretas Shopping, et av de 2-3 store shoppingsentrene i byen. Sommersalg og 20% rabatt var kjekt.

Montevideo er en by som er velsignet med et par sentrumsnære strender. Den største og beste av disse er Playa Pocitos som ligger ca 4-5 kilometer fra vårt hotell og Plaza Independencia

Stemningsbilder fra dagens byvandring

 

 

En kommentar om “Montevideo, Uruguay

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s